torsdag, augusti 23, 2012

Kvällens tv-tips

Och ikväll haglar det verkligen sevärd film i tv-tablån plötsligt! Har man inte sett den så är American History X (1998) fortfarande en både viktig som bra film. Såg om den för nåt år sen och vill minnas att den höll riktigt bra. Med bl.a Edward Norton och Edward Furlong i huvudrollerna. Sänds ikväll kl 21 på Kanal 9.

Sjuan visar annars en ordentligt bra snyftarfilm, P.S. I Love You (2007) med Hilary Swank, Jeffrey Dean Morgan, Lisa Kudrow m.fl i rollistan. En film som verkligen slog undan fötterna på mig när jag såg den, som jag minns det. Visas också kl 21.

Heath Ledger som Joker
Jag och M kommer dock att välja TV6 kl 21 då de visar Christopher Nolans andra Batmanfilm; The Dark Knight (2008) med Christian Bale, Heath Ledger och Maggie Gyllenhaal. Som jag minns det en av de bästa filmerna jag sett. Men jag har faktiskt inte kommit mig för att se om den en enda gång sedan jag såg den på bio. Och med tredje filmen i färskt minne blir det ju bra att göra en liten jämförelse; jag var ju inte fullt så nöjd med den sista som jag upplevde att jag var med just den här. 

Inga kommentarer: