fredag, augusti 03, 2012

Det riktigt braiga filmåret bara fortsätter att se bra ut!

Jag har en outförd plan att gå och se Cockpit (2012) på bio med Anna och på söndag har jag önskat att få se The Dark Knight Rises (2012). Men det här filmåret tycks bara fortsätta vara intressant och nu har två nya filmer haft premiär som jag skulle kunna tänka mig att gå och se.

Först en romantisk dramakomedi, Your Sister's Sister (2011), som verkar ha fått skapligt bra kritik. I rollistan finns två mini-favoriter; Emily Blunt och Rosemarie DeWitt. Jag har medvetet inte läst så mycket, mest bara sett betygen och jag stängde av trailern halvvägs då det kändes som att den (i vanligt ordning numera) var på väg att avslöja hela filmen:


Den andra filmen är en fransk sådan. Jag har en viss förkärlek för franska komedier såväl som fransk socialrealism. Le Prénom (2012) eller Det är bara förnamnet, som den heter på svenska, faller under kategorin komedi och verkar vara precis en sån där film jag skulle kunna gilla. Frågan är vem som blir med mig till bion, det brukar vara svårflörtat när det kommer till fransk film. Any takers?



Inga kommentarer: