fredag, augusti 17, 2012

Ledig fredag!

Min sovmorgon varade ända till klockan sju idag. Trots ledig dag behövde vi fara båda till stan eftersom vi skulle lämna M:s bil på verkstaden. Sen har jag faktiskt slappat loss i soffan i lägenheten och till och med sovit nån dryg timme. Märkligt vad trött jag blev när jag omfamnade min lediga dag.

Det är dock inte helt enkelt att vara slö i stan. Inte med de två trollkattorna som ivrigt pockar på uppmärksamhet. Speciellt den yngsta, Nova, har snudd på varit irriterad över mitt bristande engagemang. Men nu har vi lekt apport en bra stund och busat så pass att de båda trollungarna nu ligger i varsin fåtölj och tar igen sig. Äntligen! Nejdå, de är bedårande förstås. Jag är bara ovan vid farten.

Istället är det jag som är lite piggare och funderar på att fara till gymmet, trots allt. Jag vet att jag blir piggare av det, eller jag blev det när jag hade det som vana. Nu kanske jag skulle knäckas totalt. men jag är lite sugen. Å andra sidan känns kroppen ganska manglad och förkyld så jag vet inte om det är den bästa av idéer. Vi får väl se.

Inga kommentarer: