söndag, augusti 19, 2012

Söndag: jobb, matlagning och robotdrömmar

Så var helgen snart över. För första gången sen jag bytte jobb har det varit lite småsvettigt på helgpasset. Det blev lite klurigt igår, men allt löste sig till slut. Visserligen inte förrän halv åtta på kvällen, men ändå. Det löste sig! Idag flöt det dock på bara fint. Bara lite frågor och funderingar som kom in under telefontiden. 

Men seg har jag varit idag. Har inte riktigt orkat ta mig för så mycket. Städade av köket lite och slängde på måfå ihop en riktigt god spenat- och valnötspaj till lunch som jag bjöd de snickrande tu (M och hans pappa) på.

Vi har ju börjat införa städdagar för att få lite mer rutin nu när jag jobbar dag som alla andra och faktiskt kan ha rutiner. Och söndagar är städdag här på landet. Jag har lite på känn att min bästa hälft önskar att jag glömmer det just idag och jag har faktiskt god lust att göra det, men det vore samtidigt skönt att få det gjort. Jag vet hur trötta vi båda är på kvällarna i veckorna så det vore bra att bara få det gjort. Det tar ju ingen längre tid egentligen. Speciellt inte när vi är två.

Men när kommer städrobotarna egentligen?

Inga kommentarer: