onsdag, augusti 29, 2012

Brothers & Sisters

Idag har jag och mina väldigt raspiga luftvägar spenderat merparten av dagen halvsittande (för att få luft) i soffan framför lite för många avsnitt av Brothers & Sisters (2006). Har sett det då och då på tv och varje gång känt ett visst intresse. Och så råkade jag se ett par avsnitt i rad så nu började jag helt galet att se just efter dem, dvs i slutet av säsong 3. Ingen ordning på något!


Det är bra, det är det absolut. Det är förvisso inte i närheten av mitt favvo storfamiljdrama; Parenthood (2010) men det funkar bra som substitut nu i väntan på att det ska börja igen.

Handlingen cirkulerar kring en vuxen storfamilj varav den ena svärsonen är en republikansk senator. Kanske är jag lite fördomsfull, men med homoäktenskap, surrogatmödrar osv vet jag inte riktigt om det känns så representativt för just en sådan. Men jag kan ju ha fel. Det finns säkert stor spännvidd.

Iallafall är det ungefär vad jag har haft ork till idag. Det har absolut inte gått någon nöd på mig men jag hoppas ni haft det lite mer spännande. Och lite mer irl.

Inga kommentarer: