torsdag, augusti 02, 2012

Friday tidyday

Igår var jag däremot i stan och passade nykomlingarna i kattkollektivet eftersom lil'sis skulle iväg över natten. Det var full fart några timmar, vill jag lova. Tills de söta småtrollen däckade i varsin fåtölj. Det är lite som att de bara har två lägen; av eller på. Och jag är förvånansvärt ovan vid all fart. Men bedårande söta är de, och det var nästan lite svårt att lämna lägenheten imorse när fyra undrande ögon stirrade på mig just som jag skulle ge mig ut genom dörren.

Imorgon är jag ledig, vilket faktiskt ska bli riktigt skönt. Det har varit en ganska hektisk vecka. Eller egentligen har båda veckorna efter semestern varit smått hektiska. Mycket flextid har det blivit, idag var jag tidig på jobbet och gick hem nästan tre timmar efter att jag egentligen skulle ha slutat. Men jag ville få färdigt, just eftersom jag är ledig imorgon. Så jag kan släppa jobbet lite. Även om det är roligt på jobbet så behöver jag släppa det ibland.
Och så ska jag ju tillbaka redan på lördag. Det är min vecka att ha telefonjouren för sjukfrånvaro på helgförmiddagarna. Vi får hoppas att det blir lugnt eller åtminstone inte alltför kluriga pass att lösa.

Så vad ska jag göra på min lediga dag? Städa! Vi ska ju ha gäster här på landet på lördag kväll så det blir till att göra sitt bästa för att få huset att se någorlunda presentabelt ut. Hur nu det ska gå...

Inga kommentarer: