lördag, juni 23, 2012

Midsommar

Midsommarafton blev solig och fin, vilket märktes på den mängd människor som kom till vår lilla by för att fira. Hamnen var fullbelagd med båtar och det stod parkerade bilar genom halva byn. Väldigt trevligt! Tror säkert att ryktet om den goda maten på Tullgården stod för en del av folkmängden.

Och maten utmärkte sig som vanligt med att vara magnifik! Vi åt fram till koma, ungefär. Måste nog dra med mig mina vänner dit på en av deras helgbufféer, tror jag. 

Sen hade vi några moln över glädjen och trivseln som jag inte vill skriva så mycket om. Men saker kan hända även under storhelger. Hälsan styr man inte över, även om det är lätt att glömma att ta hand om sig själv ibland. Det var ungefär just det jag sa när M klämde min hand hårt på väg in till stan i hast för att vänta på besked i akutens väntrum. M är dålig på att ta hand om sig och jag är bra på att oroa mig. Jag tycker att jag haft min del av sjukdomshistorier i släkt och familj för resten av min livstid nu. Och skulle det hända honom något vet jag inte vad jag skulle göra. För stunden verkar det dock bättre och lovande för vår 'någon' och vi hoppas på fler goda nyheter under dagen.

Ta hand om er och trevlig fortsättning på Midsommarhelgen!

Inga kommentarer: