tisdag, juni 12, 2012

Och solen sken på studenterna!

Trött som en rackare är jag efter en ganska hektisk och bitvis lite känslomässig (hej tant Sara) dag då lil'sis tog studenten. Men bra blev det, tror och hoppas jag. Fin var hon, glad var hon och nöjda verkade både hon och övriga middags- och tårtgästerna när de for hem. Och hon var om möjligt ännu tröttare än jag och hann till och med ta sig en powernap under tiden som övriga smälte maten i väntan på tårtan.

Dagens enda, men ack så väldigt irriterande, misstag stod dock undertecknad för. Jag skulle ta med Beas kamera och fotografera under dagen. Hon ställde in den och sa till och med till att jag behövde passa iso-inställningarna under dagen. Men se det glömde jag och tänkte i min numera lite ovana fotohjärna att göra varpå vi nu på kvällen såg att i stort sett samtliga foton från dagen är så pass överexponerade att de faktiskt inte går att använda till något. Så himla himla trist! Och jag förstår inte varför jag av alla människor inte tog en kik på bilderna under nån av alla väntetider som uppstod på skolgården? Dumt dumt, men oåterkalleligt. Jag grämer mig dock över att ha sabbat hennes studentbilder.

En av få hyfsade bilder som jag
som tur var tog med mobilen
Jag är i vart fall väldigt stolt över min student, även om det inte alltid gått enkelt och tjatfritt så tycker jag hon har gjort ett bra jobb över lag. Imorgon väntar ett nytt liv, där ett besök på arbetsförmedlingen står som första punkt på to-do-listan. Men redan dagen efter har hon en intervju/test för ett jobb (och hon har redan ett helgjobb) så låt oss hoppas att tiden som inskriven på AF blir kort.

Grattis igen, finaste Bea! <3

Inga kommentarer: