lördag, juni 30, 2012

Semesterdag no 5

Regnig lördag. Skönt på ett sätt då måstena (alt möjligheterna, beroende på hur man väljer att se det) blir lite färre. Trist då vi egentligen verkligen hade behövt ta oss an örtlandet idag, den delen av trädgården har nämligen hittills blivit nästan helt försakad. Men det kommer väl fler soliga dagar, och just nu behöver både gräsmattan och odlingarna vatten.

Så vad tar vi oss an idag då? När vi vaknade först vid 8-tiden pratade M om att fara till stan och titta på en ny säng så att min rygg blir lite gladare. Jag skulle också behöva hitta ett par nya sneakers (for real!) och det vore trevligt att strosa runt lite och försöka hålla efter resterna av lönen (vem gillar inte en utmaning?). En dagbok vore inte heller tråkigt, alt så bor vi ner oss i soffan hemma och ser film efter film.

Nu har M somnat om igen och jag har inte riktigt hjärta att väcka honom än, så vi får väl se hur sent vi blir redo här till att börja med. Det känns nästan som att regnet förde med sig det där semesterlugnet som jag hittills saknat. Kan det rent av vara så? Sweet!

Inga kommentarer: