onsdag, juni 20, 2012

Jobbfokus

Lite smått kaotisk dag på jobbet idag. M var lite seg i starten idag så vi hade inte riktigt marginalerna på vår sida med alla miljarders vägarbeten i stan så jag kom inrusande på kontoret kl 7.03 som först. Sex missade samtal. På tre minuter. Hyfsat imponerande. Som tur var visade det sig vara två ganska ivriga personer som ringt, så det var inte så farligt. Men sen fortsatte telefonen att gå varm i stort sett ända fram till lunch. Och däremellan satt jag och ringde ut. Så förmiddagsfikat tog jag vid datorn.

Men jag gillar när det går undan och händer lite. Det blir lite spännande då och det är kul när situationer som en stund ser omöjliga ut, löser sig. 

Och det känns fortfarande som att det var ett så rätt beslut att byta jobb. Jag har sagt det förut, jag vet, men jag är så väldigt glad över att det blev av och att det blev så rätt. Jag trivs så bra, jobbar med trevliga, lite knasiga människor som tycks uppskatta mig också (även om jag fortfarande har stunder då jag känner mig som en alien) och jag gillar mina uppgifter. Jag skulle snarare vilja göra mer och fler saker och förhoppningsvis kan jag få upp till heltid i höst när organisationen ska göras om lite, som det ser ut. Ser fram emot det!

Inga kommentarer: