söndag, juni 03, 2012

Vissa har slutat räkna

M har firat födelsedag idag (lite motvilligt, som vanligt), jag tror och hoppas att han är nöjd med sin dag nu när den börjar gå till slut. Vi firade som sagt lite redan natten som var och sen fortsatte det med frukost på sängen och paketutdelning under förmiddagen. Lil'sis hade paket som tillmötesgick det inre barnet i honom (vilket blev en klar succé) medan mitt paket mer var för den stilige man som fortfarande får mig att tindra med ögonen (också succé, tror jag).

Bästa blandningen?
Efter det en tur på stan för att få armbandet på klockan han fick av mig rätt inställt och så att födelsedagsbarnet kunde köpa sig själv en cirkelsåg i present. Sen tillbaka hem för ännu mer fika och paket med Simon.

Dagen har avslutades med bio; Prometheus (2012) blev det. Inte togmagiskt bra film, men absolut inte dålig heller. Var däremellan den hamnar måste jag fundera på, vi har diskuterat en massa klurigheter i bilen på vägen hem efteråt. Handlingen var lite svajjig ibland, tyckte i vart fall jag. Det fanns stunder då jag nästan kände mig manad att himla med ögonen, men också stunder som var väldigt intensiva och spännande. Så, ja, det kommer något mer färdigtänkt senare kanske. Att vi valde att se den utan 3D är däremot inget vi ångrar, det kändes inte som en film som tvunget skulle ha vunnit på det alls. 

Visst låter det som en okej födelsedag? Imorgon är det back to business igen och upp med den allra morgonpiggaste tuppen för dagjobb (har inte riktigt greppat det än btw, det är som lite science fiction det med).

Inga kommentarer: