söndag, juni 17, 2012

Semester?

Att vara illamående hela dagen var ju inte riktigt det jag planerat. Det är dock bättre än igår kväll så jag är allt mer övertygad om att jag åt nåt funky igår. Men det har omkullkastat alla planer idag. How fun. Och det dumma regnet har hjälpt till att göra detsamma. Jag som skulle umgås, fika och hinna få gjort saker i trädgården. Inget blev gjort.

Nåja, en vecka kvar till semestern så då hinns väl det också. Nu börjar vi dessutom (för vad, femte gången?) åter planera en ikea-resa*, som jag hoppas blir av (den här gången) första veckan på semestern. Ska se om vi kan göra den lite extra skojig med något mer än bara ikea på schemat. Vore trevligt att göra något mer än renovera huset (hur bra det än är att vi nu får gemensam tid till det) och jobba i trädgården på semestern. Någon natt hemifrån kan vi väl få till? Vi får väl se.

Men det känns lite märkligt att gå på semester nu när jag just kommit igång på nya jobbet och då jag trivs så bra. Lite udda motvilligt, med andra ord. En helt okej känsla, kan jag meddela!

*Förklaring till alla i södra Sverige; närmaste ikea ligger i Sundsvall, ca 25 mil bort

1 kommentar:

Iréne JB sa...

Om ni tar er långt söderut för en natt hemifrån så finns det sängplatser här utanför Norrköping :)

Tycker inte att jag fått så mycket gjort jag heller. Ligger liksom hopplöst efter i trädgården i år. Regn & kyla gör trädgårdsarbetet lite mindre lockande. Att jag varit iväg några helger påverkar också. Men snart, snart tar jag ledigt.