onsdag, mars 05, 2008

Update

Tog en lite kortare promenad, en knapp timme på Bölesholmarna bara. Tyvärr hann det braiga ljuset försvinna innan jag kom ut så jag tog inga bilder. Det får bli till helgen kanske.

Under promenaden ringde iaf comhem och informerade om hur deras försäljare brukar se ut, att det ska finnas sådana ute här just nu, men att de ännu inte visste om de hade varit i området i söndags. Men de hade i vart fall skickat det vidare. Känns lite taskigt, såhär när jag funderat på det. Troligen var det en försäljare som av någon anledning inte gjorde sin bästa påringning. Jag hoppas att det inte leder till elände för den försäljaren.. Kanske dumt att jag ska bry mig om det, men jag tänkte på det och fick lite dåligt samvete. Jag skulle ju inte vilja byta jobb med honom. Jag vet inte, jag fick bara en väldigt olustig känsla av besöket, det var ju egentligen allt.

Det bästa vore kanske att man slapp försäljare helt och hållet. Jag har avsagt mig reklam i brevlådan, jag är anmäld hos Nix, ska jag nu behöva göra något mer för att slippa hembesök också?

2 kommentarer:

Bloggerskan sa...

Comhem... Ja, den som följer min blogg vet vad jag tycker... Om dom kom till oss på hembesök skulle vi förmodligen göra med dem som min far en gång gjorde när Jehovas väckte honom efter att han jobbat skift... Bett dem fara och flyga... ;)

Sara sa...

Jo jag har ju läst det. Men ajg hade inga problem alls de första månaderna. Men senare tid har jag haft ganska stora problem med att jag tappar nätet 5-10 minuter i taget i omgångar, ibland upp mot 5-7ggr per kväll. Lite frustrerande om man är beroende av fungerande nät. Men vi får väl se hur det artar sig. Det går alltid att byta.