lördag, mars 29, 2008

Trött lördagskväll

Lördag kväll och jag känner mig rätt seg. Skulle lätt kunnat somna redan vid åttatiden utan större ansträngning. Har handlat lite och lagat mat till mig och sjuklingen. Fast mest har jag preparerat honom med avslagen cola och salta kex, och en massa insiktsfulla råd och lugnande ord (who wouldn't want me??). Och typ ytspritat allt han rört vid efteråt. Jag ska då inte bli sjuk.

Styrelsemöte idag. Ett ganska bra möte, men det blir som alltid lite ostrukturerat mot slutet när alla är trötta och ingen orkar hålla kvar i ordningen. Men det var ok, inga beslut skulle fattas då ändå. Bra diskussioner också och mycket gjort idag. Vilket resulterar i kortare möte imorgon, förhoppningsvis. Så egentligen skulle jag kanske kunna ta ett plan hem imorgon och slippa känna mig stressad på måndag, men jag ids/har inte råd att lägga ut pengar på att boka om biljetten. Så jag blir här och pysslar om sjuklingen, på rumslängds avstånd, eller nåt.

Läste i nån gratistidning i morse att det var spökvandring ikväll i Gamla stan. Läste om det sist jag var här också och det hade varit kul att gå på, men det får bli nån gång när jag har ett friskt sällskap.

Nä, vet inte om jag ska lägga mig framför en film eller kanske WoW:a lite. Orkar inget mer seriöst. Hörde nåt om att jag/vi blivit kallade "ultrafeminister" i dagens SvD men ids inte fördjupa mig i det heller. Känner inte att jag är så mycket för etiketterande idag heller.

Inga kommentarer: