onsdag, mars 19, 2008

Administratören Sören

Stressig dag idag. Jag höll på att glömma att jag tvättade (verkligen sista dagen, min garderob ekade imorse) eftersom jag satt klistrad fast i mobilen. Har varit lite besvärlig med ett tryckeri idag, men han som jobbade där var väldigt trevlig och verkade ta mina olika besked med lugn. Och resultatet blev bra, med undantag för ett stavfel som jag glömde informera om. Men ja, nu är den delen av utskicket klart iaf. Och kuvert har jag handlat. Kanske var det då det slog mig, när jag stod med dryga 1000 kuvert i min korg, hur många brev det faktiskt är. Och jag ska se till att alla ligger på posten helst på måndag. With a little help from my friends.

Sen har jag även varit i Ratan en sväng, för att kunna möjliggöra att Mattias kom hit och hjälpte mig lite med förberedelserna inför utskicket. Just nu sitter han och knäcker en pdf med stavfel som måste ändras eftersom jag inte iddes bråka med adobe nåt länge. Så jag har istället suttit och försökt få ihop olika listor med medlemmar som ska ha olika brev. Jag tycker att det är ganska kul egentligen, jag är något av en administratör. Det är mest mängden och stressen som är lite jobbig. Och att det är så många brev som ska iordningsställas. Annars gillar jag att ha tomteverkstad i lägenheten.

Imorgon är det skärtorsdag, första dagen av påsken. Lite konstigt att vi verkar bry oss så mycket ändå, det storhandlas och är arbetsfritt. I detta annars så okristna Sverige. Själv ska jag iaf plocka fram fjädrarna som jag tror att jag fick med mig i flytten. Kissarna gillar dem ungefär lika mycket som julgranskulorna.

Inga kommentarer: