måndag, mars 24, 2008

Som en hackig skiva upprepar jag mig...

Ja, jag vet. Jag gnäller ofta om att jag är trött, men jag är verkligen helt slut nu också. Har sovit dåligt de sista två dagarna, steg upp före tolv både igår och idag, vlket är på tok för tidigt för att orka med tiotimars nattpass efteråt.

Jag har varit uppstressad av utskicket, men tack vare klipporna Fanny och Mattias har det gått vägen. Båda satt natten till idag till mellan ett och två och vek, klistrade, frankerade osv. Så när jag steg upp idag var allt klart för att postas. Trodde jag. En sista koll på reglerna för föreningsbrev visade att vi var tvungna att ha avsändaradress på samtliga brev, och dessutom skulle det stå ett "B" bredvid frimärkena. Så det var bara att köpa fler etiketter och skriva ut adresser på, klistra dem och skriva "B" tills jag var less. Men klockan sex ikväll var de klara. 1069 stycken totalt ska köras till terminalen imorgon bitti. Hur skönt som helst. Jag lovar att jag inte kommer att vara frivillig på att göra om det där any time soon.

Tung jobbhelg har det varit också. Efter några år som nattarbetare har jag fått kapitulera till uppfattningen att fullmånenätterna är värre än andra. Inte alltid, men ofta. Hela helgen har varit väldigt mycket fullmåne, vill jag lova. Sista natten blev jag påflugen av en man som antagligen såg nåt hemskt i mig, men hade tur att personalen på andra avdelningen var hörbart nära och kunde komma till undsättning. Det är mycket sällan jag blir rädd på jobbet men den här gången hann jag bli det. Det kom så opåkallat och jag hade garden fullständigt nere. Men det gick bra, ingen större skada skedd, men lite paff blev jag allt. Öppnar en dörr och så flyger nån ut och slåss, inte nåt man förväntar sig faktiskt. Men men. Nu är helgen över.

Imorgon ska jag vara ledig. Eller ja, måste skriva lite Fi-grejer och skicka en bunke förfrågningar inför kongressen såklart. Och så påtalade Mattias försiktigt idag att det kanske är läge att dammsuga min lägenhet... Jo, han erbjöd sig, men jag ska försöka hinna det imorgon. Tänkte förhoppningsvis hinna ut och få dagsljus en stund också. Och boka biljetter till styrelsemötet i helgen. Sen jobbar jag igen och så direkt nästan till Sthlm då på fredag efter ett par timmars sömn. Hade hoppats hinna fika med Fanny också innan hon far till Vietnam i en månad igen på fredag. Hoppas kan man ju.

Nä, nu däcka i sängen! Längta!

Inga kommentarer: