tisdag, mars 18, 2008

Dagarna flyter ihop

Känns som att jag blivit totalt dagavill, men visst är det tisdag? Gårdagen var som lite konstig, jag var ganska sliten när jag kom hem. Och sen blev jag inte hemma mer än ett par timmar. Mattias skulle köra hem pellets till huset så jag blev med och hjälpte till. Han bar från släpet till källarfönstret och jag tog emot där och staplade i pannrummet. Drygt 50 säckar nånting tror jag, á 16kg. Det känns efter en stund. Men att vara två underlättar väldigt.

Så jag blev där sen under kvällen och somnade redan kring 20-tiden tror jag. Vaknade till efter några timmar och såg på Father Ted med Mattias. Vi har sett alla avsnitt ett antal gånger, men det är fortfarande kul.

Vaknade imorse till en massa nysnö igen. Jag vet inte, men jag tycker det är väldigt vackert och jag skulle sakna det om jag flyttade söderut. Hur länge vi nu får ha vinter alls. Speciellt vackert är det såklart i Ratan, i stillheten och den sköna luften. Men jag hade en massa att göra så jag for med Mattias tillbaka till stan igen vid sjutiden imorse. Och sen har jag skrivit en massa mejl, suttit i telefon, skrivit dagordning till Fi-mötet ikväll osv. Får se om jag hinner med en kort promenad innan jag ska iväg till mötet.

Inga kommentarer: