fredag, mars 21, 2008

Kom igen och uppfinn nu!

Jag borde ha sovit men kom aldrig till ro. Alltid var det något som dök upp i huvudet och föranledde att jag steg upp och kollade nåt. Morr. Och nu är det väl sent att lägga sig. Borde åka inom tio minuter eftersom jag ska inom Fanny med lite påskjobb. Men jag hoppas att jag håller mig vaken hela natten utan att det ska behöva vara stök. Jobbigt att jag gäspar nu dock...

Läste att en pressfotograf blivit misshandlad i Gbg då han försökt ta bilder på skottskadade efter nåt dåd som skett där. Hm...okej, jag gillar inte våld av något slag, men ibland kan jag nästan förvånas över att sådant inte sker oftare. Inte minst nu när mindre nogräknade media även uppmanar allmänheten att bli pressfotografer.

Kom på att jag ju hade ett blogginlägg i huvudet efter min resa. Ett ifrågasättande inlägg om behovet av första klass överallt. Får se om jag ids samla ihop tankarna till att formulera det igen nån dag. En uppfinning jag verkligen önskar att någon uppfann är en inbygd diktafon i huvudet som automatiskt spelar in de braiga tankarna man har. Som när man formulerar bra saker. Eller som iaf verkar bra just då. Men har man de inspelade kan man i vart fall inte klaga på att man glömt de genialiska idéerna... Eller hur?

Inga kommentarer: