fredag, mars 21, 2008

Trevlig helg!

Ja, det kan man ju säga i vart fall. Påsk, jag vet inte. Känns konstigt egentligen. Ungefär som jul. Knepisch.

Jag har haft ryckningar i ena ögat i en dryg vecka, nån som vet vad det kommer sig av? Annars är allt ok. Här jobbas på med utskick, och så försöker vi se lite film eller tv samtidigt. Det går långsamt men framåt. Vi såg Flood tidigare idag. Den var inte bra. Den var kanske inte dålig heller egentligen, men den var exakt som alla andra katastroffilmer, möjligen med undantag för att den utspelade sig i London. Annars var det samma (spoilervarning!); en stor våg, ouppklarade familjebråk som löser sig precis innan patriarken dör hjältemodigt, en surgubbe som blir glad innan han dör i stora floden, militärer som vill bomba bort problemet, nån som inte lyssnat på en klok man i tid osv.
Men intressanta och bra skådisar annars. Robert Carlyle är nästan alltid bra, även om han i den här spelade lite av samma som jag sett han göra tidigare. En annan intressant skådis var Nigel Planer, en gammal "idol" från The young ones som jag såg när jag var yngre. Stor, pojkig, brittisk humor.

Försöker att ignorera allt jag "borde" ha gjort. Som att skriva styrelserapport efter mötet, göra färdigt protokoll, bokat biljetter till styrelsemötet som vi har redan nästa helg igen i Stockholm, hört av mig till blandade vänner osv. Men det får bli när det blir. Önskar att jag kunde koppla bort det bara.

Nej, nu ska här lagas lite mat.

Inga kommentarer: