måndag, mars 10, 2008

Waterworld

Det har varit en konstig helg. Det känns så. På flera sätt. Inte minst har ju det vackra vinterlandet förvandlats till Venedig plötsligt. Jag överdriver inte när jag säger att jag fick gå i vatten till anklarna på min parkering utanför lägenheten för att ta mig från bilen. Skoj.

Annars har det varit mycket grubblerier i helgen. Som vanligt, kanske, men det känns som att det accelererar lite. Igår kväll hade vi Fi-möte och det kom upp en diskussion som jag faktiskt inte riktigt såg komma, och det tog mig nog lite på sängen. Först när jag kom hem insåg jag hur stort det nog ändå var och blev lite hängig. Eller ledsen kanske. Men det var nog oundvikligt. Iaf så hade jag ingen lust att vara här ensam så jag for till Ratan och Mattias på kvällen och försökte känna mig lite "hemma" för en stund. Det funkade till viss del.

Nu är jag tillbaka i stan hos mina tre vargar. De hade lyckats massakera pappklösbrädan i hallen. Hade med mig flytande kattmynta som jag tänkte ha på klösbrädan i tyg som de hittills rakt av ratat. Insåg nyss att flaskan hade läckt i min jackficka så nu kommer jag nog vara populär hos katter i allmänhet ett tag... Vi får se hur det fungerar med klösbrädan i vart fall. Vore skönt att slippa köpa den i papp som bara sprider sig över hela lägenheten.

1 kommentar:

Unknown sa...

Min kommentar på det är: KRAM! plus att du har fel med avseende på framtidsutsikterna för det sociala...