torsdag, mars 27, 2008

Friskis-ryck

Vaknade kvart i fyra i eftermiddags och kände stark lust efter att gå ut och promenera. Jätteskumt, men det var vad jag gjorde. Tog en jätteomväg till affären så att det totalt blev en dryg timmes promenad. Kändes nästan stundtals som att benen var villiga att springa lite. Hm..nåt fel måste det vara med mig alltså. I vart fall var det hemskt skönt, även om jag nu känner mig trött igen.

Ska jobba inatt igen och sen flyga till storstan imorgon eftermiddag så jag borde egentligen diska (avskyr att komma hem till stök) och lägga fram packning till imorgon så att jag kan sova så länge som möjligt. Fast gissningsvis kommer jag att ha resfeber så att jag inte kommer att sova så mycket. Men jag ska i vart fall försöka minska antalet orosmoln genom att förbereda det jag kan.

Hoppas att jag har ork och att det finns möjlighet att göra nåt kul under helgen också. Är sugen på det, men vet inte vad. Ska sparka igång Joakim redan nu så att han är i fart på lördag och kanske kan komma på nåt. I och för sig brukar jag vara ganska slut efter styrelsemöten men kanske något ändå kan hittas på? Vi får se.

Nu ska jag äta min qornlasagne och skriva ut möteshandlingar.

Inga kommentarer: