onsdag, oktober 31, 2012

Inte mörkrets drottning

Nu får jag nog erkänna att jag vore ganska nöjd om det ville falla lite snö. Förvisso är det tryggare på vägarna när det fortfarande är plusgrader men det här mörkret äter upp mig lite. Och så har det regnat sedan typ augusti och det gör inte riktigt saken bättre. Det är illa svårt att hålla humöret uppe när det är kolsvart och regnigt ute nästan hela tiden. Tur att jag både har en knasig familj och rätt knasiga kollegor omkring mig. Annars hade jag gått bananas.

Men, annars är det bra. Nästa vecka börjar jag jobba heltid bara sådär. Det fick bli så efter lite omständigheter. Jag vet inte hur länge det varar men det blir nog bra. Jag jobbar ju liks heltid egentligen så varför inte ha det på schema? Men ja, nu var det en hastigt påkommen sjukskrivning som låg bakom att jag måste upp i tid så även om jag är nöjd med höjningen är anledningen inte särskilt rolig förstås.

I helgen blir jag dock ledig och det ser jag faktiskt fram emot. Efter att ha varit på jobbet halv sju eller sju varje morgon i sju dagar i sträck då kommer det garanterat att vara skönt att få dra sig lite på lördagsmorgonen. Jag längtar allra mest efter filmkväll med minifamiljen, kanske med ett gott vin och kanske kanske kanske några skumtomtar. Det vore fint det.

Inga kommentarer: