torsdag, oktober 25, 2012

Hemma bäst!

Eller ja, det hade såklart varit lite lite bättre om jag inte varit alldeles ensam hemma i stan eftersom M inte kunde stanna och vänta till så sent som jag var beräknad komma hem och då Lil'sis jobbar sent ikväll. Så visst, det hade kunnat vara ännu lite bättre, men det är skönt att vara hemma i myskläder med mitt eget val av te och med möjligheten att göra hyfsat icke-hjärnbelastande saker.

Men det har varit bra! Bättre än jag trodde, faktiskt. Dels bodde vi hemskt bra och jag var väldigt tacksam över att vi hade egna rum. Möjligheten att få gå undan på kvällen efter en väldigt intensiv, social dag var inte dum alls. Och så känns det som att vi fick mycket gjort. Dagarna kom till eftersom vi i vår arbetsgrupp är på gång att gå in i en annan, ungefär lika stor, arbetsgrupp. Att gå ihop med andra tror jag alltid innebär en del ovisshet och farhågor, men många har vi lyckats slå hål på de här dagarna. Skulle nog vilja gå så långt att säga att det för tillfället känns som en ganska trygg process. Jag tror att jag kommer tokgilla mitt jobb lika mycket om ett år som jag gör idag. Vi har förstås lång väg, och många möten och diskussioner, kvar innan vi är en enhet. Men det ska bli spännande.

Lite synd att vi aldrig fick tid att spendera utomhus, det var så vackert men det fick beskådas från fönstren i konferenssalen eller på hotellrummet.

Utsikten från mitt hotellrum, mobilkameran gör den dock inte rättvisa.
Det är is på sjön och en badtunna och grillkåta man ser nere vid vattnet/isen.
Just nu är jag ändå mest glad att jag flyttade min lediga dag från igår till imorgon. Det kommer vara rätt skönt att få sova lite längre och hinna vila och rensa huvudet innan det är dags för jobb igen bright and early på lördag morgon.

Inga kommentarer: