tisdag, oktober 16, 2012

Netflix

Netflix lanserades för övrigt i Sverige igår. Testade att se via apple tv på landet men den fastnade och kom aldrig igång. Nu har jag just registrerat en egen användare (gratis året ut om du har Spotify premium och går via den här länken) och tänkte testa på apple tv:n här. Fast med tanke på att jag fastnade på nån form av laddningssida redan på webben är jag kanske inte så väldigt hoppfull. Men man får vara tålmodig i början.

Lite svårt för att de ställer krav på registrerat visa-kort redan under gratisperioden och så säger ryktet att utbudet inte är så stort än här i Sverige. Men jag tänker att det sistnämnda kanske går till sig om de får ett antal användare och lättare kan komma till bra avtal med film- och tv-distributörerna. 

En bra sak var att man inte var tvungen att använda sitt facebook-konto för att registrera sig. Har lite svårt för alla de där ihopkopplingarna. Smidigt, visst, men hur mycket koll behöver egentligen en streamingsida ha på mig?

Det ska bli spännande att se hur utbudet av tv-serier kommer att bli samt hur snabbt de kan få de senaste avsnitten tillgängliga. Närmar vi oss ett dygn så kan det bli en riktigt intressant tjänst. Men det återstår att se än så länge.

Inga kommentarer: