måndag, oktober 15, 2012

Har ni hört den förut?

Har suttit och hållt på de två senaste avsnitten av Parenthood men idag gick det inte längre. Och i vanlig ordning var de mer än lovligt bra. Jag är seriöst orolig för vad som kommer hända när serien väl läggs ner. Nästan så att jag hoppas lite, men bara väldigt lite, att den blir lite sämre innan den slutar. Så att inte avvänjningen blir för svår menar jag.

Och så den stora sorgen när jag inser att veckans tablå inte innehåller ett nytt avsnitt. Det är ju en sak att själv hålla på ett eller ett par avsnitt i ett par veckor, då vet jag ju att det finns om det blir för svårt. Men att det inget finns!

Crisis!

Men alltså!
Men jo, det finns ju ett moln på Parenthoodhimlen; Ray "Everybody Loves Raymond" Romano. Även fast jag inser att han faktiskt spelar bra just här så kan jag inte komma över hur mycket jag ogillar ovan nämnda serie! Han kommer nog alltid vara mansgris-Raymond för mig. Sen att jag långt innan hans entré var "Team Mark" (Jason Ritter) gör kanske inte saken bättre. Jag fattar ju vartåt det barkar, men please don't!

*Slut på psykotisk rant*

Inga kommentarer: