söndag, oktober 14, 2012

Spelkväll ftw!

Och så var helgen över. Det gick då väldigt fort på nåt vis. Men ändå har jag hunnit med en del. Inte bara jobbat trots att det varit jobbhelg för min del.

M har haft en vän från Stockholm på besök i stan så han har spenderat kvällarna ute. Lite trendskifte dock när kompisgänget som tidigare alltid typ satt kvar när städet gick igång på krogen nu ringde efter skjuts hem (dvs undertecknad) redan kring midnatt. Men jag som skulle upp tidigt och jobba var ganska tacksam. Lite skojigt konstaterande bara.

Michael Jackson vann, Gizmo gav upp i förtid, Mr T (dvs jag)
kom på efterkälken ganska snart  och Lasse Åberg kom sist.
Diana höll sig i mitten.
Jag hade spelkväll med de bästaste vännerna istället. Igår sågs vi i lägenheten och åt snacks och spelade mitt alldeles nyinköpta spel, Popkult. Det var riktigt kul! Jag hade inte så mycket förväntningar eller egentligen koll på vad det gick ut på men det visade sig vara både möjligt för taktikspelande (vi ska dock modifiera det lite till nästa gång för att öka just den delen) och innehålla en väldig bredd av frågor. Spelet går ut på att ställa frågor till den man tror inte kan dem, och det visade sig att vi hade en riktigt blindfläck för hur mycket Anna egentligen hade koll på. Så hon vann, den listiga räven.... Men kul att äntligen få lite nytta av den 'onödiga' kunskap jag besitter. Som vem som varit gift med vem i Hollywood, vilken boss som finns i slutet av Molten Core i WoW eller vem som egentligen fick vårdnaden i slutet av filmen Kramer vs Kramer (1979).

Våra spelkvällar brukar vara ganska överösta av chips, dipp och godis, så vi får väl se hur det gått med dieten efter den här helgen. Jag försökte sitta och hålla i morotsskålen men jag lyckades bara delvis. Men ja, så ska det ju vara lite också så det känns som att det är i sin ordning. Vad vore livet utan spelkvällar och chips liksom?

Inga kommentarer: