fredag, oktober 26, 2012

Fredag

Min lediga dag gick då ganska fort. Kanske för att jag spenderade halva förmiddagen i sängen. Men det var inte särskilt dumt. Nästan tio timmar sömn blev det, fast då var jag uppe ett par gånger på morgonsidan, bland annat när Lil'sis gick till jobbet.

Det var kallt att promenera idag, men det har jag gjort. Både ner till och hem från stan. Skönt men kallt. Skulle behövt en vinterjacka nu. Den ena av de två jag beställde har kommit men den var inte riktigt så bra som jag hoppats. Den andra tycks ha fastnat nånstans. Jag beställde den från ett nytt ställe men det kanske inte var så pålitligt. Så bra då att jag inget betalat i förskott.

Hem från stan hade jag mest med mig hudvårdsprodukter faktiskt. Som varje vinter krackelerar nästan mitt ansikte av uttorkning. På riktigt. Jag fick ett prov på en ansiktsolja av hudterapeuten (hon som förbarmar sig över mina ögonbryn var femte vecka, min enda återkommande lyx) som var hyfsat okej, men den var inte riktigt så bra att det kändes som att den var värd 750:- för 20ml... Vi får se hur de här billigare produkterna artar sig. Kanske blir det bra. Låt oss hoppas.

Nu är det snart läggdags om jag ska orka upp och börja jobba imorgon 6.30. Eller ja, det kanske var läggdags för en stund sen. Anyway...

Inga kommentarer: