torsdag, oktober 25, 2012

Borta bra del 2

Vaknade med ett ryck till klockan nu på morgonen. Först förstod jag inte var jag var och sen tänkte jag att jag försovit mig. Så var inte fallet. Men för ovanlighetens skull har jag sovit i ett enda svep sen jag la mig igår. Jag tror till och med att jag legat i exakt samma ställning hela natten, jag som brukar vara runt som en apa i sängen om nätterna. Väl nere till frukosten visade det sig att det var jag och den andra kollegan som också har lite bekymmer med ryggen som sovit bra. Övriga tycktes ha varit vakna mycket. Win för oss, säger jag, det brukar ju alltid vara tvärtom.

Nu ska vi snart sätta igång med konfererandet igen. Måste erkänna att jag känner mig lite seg och att tanken på att sitta i diskussioner ända fram till klockan fyra idag kanske inte lockar sådär förskräckligt mycket just nu, men det blir nog bättre när vi väl är igång. Gårdagen var väldigt givande och produktiv och det blir säkert den här dagen också.

Önskar jag hade en bra kamera så jag kunde visa den helt fantastiska morgonutsikt vi har från hotellet, men jag tror inte en mobilbild kan göra den rättvisa. Ni får tro på mitt ord, det är ganska sagolikt här faktiskt. Väldigt lugnande effekt, perfekt plats för ett kurhotell med andra ord.

Off to work!

1 kommentar:

Iréne JB sa...

Ni kanske ska undersöka vilket slags madrasser de har, om de var bra för era ryggar.