onsdag, maj 05, 2010

Social onsdag

Den här dagen började riktigt segt men tog sig allt riktigt bra till slut. Hade svårt att somna inatt så det blev en sen morgon. Satt sen mest och försökte hitta motivation att göra något vettigt när Simon hörde av sig och erbjöd pizzasällskap. Då blev det genast lite bättre. Skönt att komma ut och få vara lite social en stund.

Kvällen fortsatte lite i samma väg; M kom förbi och ville bli klippt inför ett besök på banken imorgon. Jag passade på att "låna min bil" (M har den tills hans har fått nya sommardäck) och for till Anna och tog en promenad och en kopp te. Hon far med yngsta sonen till Mallorca på fredag och jag är väl inte så lite avis. Men hon är det väl förtjänt. Hoppas nu bara att askmoln och annat håller sig där det ska.

Annars händer det väl typ just ingenting. Jag håller mig mycket i huvudet även om de sociala inslagen får mig ut därifrån stundvis iaf. Ikväll blir det lite flykt i form av raid i WoW med guildet och imorgon får jag ta tag i det där jag inte gjorde idag. Kanske kanske att jag kan få med M, lillasyster eller nån annan på bio, om det nu går nåt intressant.

Inga kommentarer: