fredag, maj 28, 2010

Dream on II

Jag är fortfarande förvånad över att jag saknar träningen så mycket. Nu är det flera veckor sedan jag var på Medley sist och det känns fortfarande som ett tomt hål. Jag hade hoppats på goda nyheter från sjukgymnasten men hennes hetaste tips var att frysa träningskortet "tills vidare". Det har jag inte gjort (jag vet inte ens om jag kan det) för jag vill verkligen tillbaka. Så i brist på annat gav jag mig nu på förmiddagen ut på en försöksrunda med lite löpning istället.

Det gick skapligt. Nu sprang jag kanske halvvägs och jag var inte ute så länge, men jag fick upp flåset, blodsmaken och svettfloden en bit iaf. Dessvärre kände jag också av värk i bröstryggen. Men kanske kanske att det kan fungera. Det är så frustrerande att bara promenera, jag behöver min kick, jag behöver endorfiner, jag behöver känna mig duktig!

1 kommentar:

Johan sa...

Funderar också på att ta upp det där med löpning i sommar, behöver cardio för eventuell tävling i höst. Men läste just att löpning och den sorts uthållighet inte är lönsamt i just kampsport. Snarare explosivitets kondition jag behöver, så i så fall är väl backträning mer lämpligt...springa upp och ned för rödberget kanske? Fast vanlig löpning ska vara bra för nedvarvning och avkylning EFTER träningspass (låter ju helt sjukt enligt mig :P)