tisdag, maj 04, 2010

And the result is...

Hm, okej. Nu har inte jag ätit bacon på drygt tio år, men jag tror inte att det smakar riktigt sådär. Eller ja, typ kanske egentligen, plus en hel del mer fett, det här var lite åt det torra hållet. Det luktade dock väldigt mycket kött. Sådär att jag ryggade tillbaka efter att ha öppnat påsen.

Jag åt det till raggmunk och jag vill nog påstå att mina raggmunkar hade klarat sig ganska bra utan fejkbacon. Det var inte dåligt på något sätt och hade jag saknat bacon/kött så hade det säkert funkat, men för min del så tillförde det nog inget särskilt. Kan tänka mig att det skulle funka bättre i låt säga pastasås eller så.

Till skillnad från en del quorn-produkter så tror jag inte en sekund att en carnivor hade gått på att det var bacon, men för min del så är det inte heller syftet med vegprodukter. Så utlåtandet blir väl att det var en helt okej produkt om man söker efter nåt substitut för kött. Gör man inte det är det mest ett dyrt sätt att tillföra protein till sin vanliga vegetariska kost. Medelbetyg, gissar jag.

1 kommentar:

Bloggerskan sa...

Nej för fan! Inte kan det ersätta bacon om man nu äter kött. Däremot ger det lite röksmak åt maten om man skall laga utan kött. :)