fredag, maj 14, 2010

Fotoutställning, pizza och åska; min fredag

Idag har varit en schysst dag. Vaknade tidigt (med huvudet liggande i fotändan, av nån anledning...), vilket betyder klockan ett för en avvakande Sara. Strax därpå kom M in till stan och så for vi tillsammans och tittade på fotoutställningen som Fanny-vännen deltar i. Den var mycket mindre än det lät men absolut intressant och kul. Spännande att jag nu efter att ha sett ganska mycket av Fannys arbete i stort sett kan identifiera vad som är hennes verk. Nu var iofs en del ledtrådar väldigt avslöjande, men lite kul var det. Jag gillar hennes fotospråk mycket.

Efter det blev det en kort vända på stan tillsammans med resten av Västerbottens invånare. Det soliga och oväntat varma vädret lockade ut precis alla, tror jag. Vi köpte med oss varsin vegtaco-pizza och slog oss ner på gräset i Rådhusparken (tillsammans med...ja du kan gissa vilka) och softade, tittade på folk och stillade hungern. Väldigt trevligt.

Nu är vi på landet, det har tok-åskat och jag sitter med ett glas blaskig starkcider som mest smakar alkoholiserat vatten. Eller nåt. Det blir en tidig kväll men imorgon väntas sol, slöande och trädgårdshäng!

Inga kommentarer: