onsdag, oktober 28, 2009

Ibland längtar jag också efter det i evighet planerade nya badhuset

Annars har jag idag fortsatt min luktjakt. Även om jag blir mer och mer övertygad om att det inte kommer från min lägenhet så räcker det med en strimma tvivel för att jag ska gå nuts över möjligheten. Det tycks kunna bli månadens hangup för min del. Jag hoppas att jag snart får svar på vad det är.

Jag har också mer eller mindre tvingat iväg mig till simhallen efter en veckas simuppehåll. Barnlös/-fri som jag är hade jag dock lyckats glömma bort att det är höstlovsvecka vilket innebar att de barn/familjer som kan tänka sig att hålla till godo med den (faktiskt) ganska slitna och tråkiga simhallen (den enda rutschkanan är tex nedmonterad, antagligen pga ålder) var där. Dessutom var antalet motionssimmare något fler än vanligt och vi hade då ganska liten plats att samsas på. Så det blev lite trängsel, lite krockar vid omsimningar osv. Men jag skyndade mig igenom mina 1000 meter och kände mig faktiskt hyfsat nöjd med mig själv efteråt.

Imorgon har jag tvättid och tänker då försöka tvätta upp allt som kan tänkas vara smutsigt i lägenheten i min anti-lukt-iver. Vi får väl se hur det blir med det.

Inga kommentarer: