tisdag, januari 01, 2013

Nytt!

Men hörreni; Gott Nytt År då! För det blev ju nytt år vare sig jag var redo eller inte. Och det lär säkert bli bra, jag hoppas då det. Några önskemål för året finns trots allt på listan, men jag håller dem för mig själv tills vidare. Får vi bara vara friska kommer säkert några av dem att falla in. 

Mr M och jag hade en väldigt mysig nyårsafton i all stillhet igår. Det enda som störde friden var när den där vildkatten (som vi trodde hade dött, då det var så väldigt länge sedan den besökte oss sist) bestämde sig för att hälsa på inne i huset. Vi satt på övervåningen och åt middag när det plötsligt blev ett himla liv nere i köket. Vi fick ut den och kunde låsa luckan och ta hand om vår lilla slagskämpe, katten Rosa. Hon var lite blodig om tassarna men verkade inte ha gjort illa sig så väldigt mycket. Men sen var hon helt slut resten av kvällen. Vi som trodde det var lugnt nu och hade slutat låsa kattluckan om kvällarna sedan ett par månader tillbaka. Där ser man.

Utöver det så åt vi gott och tillbringade den mesta tiden i soffan. Vi såg lite film, bland annat fastnade vi framför Wild Wild West (1999) som gick på tv:n; ingen höjdarfilm direkt men okej att halvslumra lite framför. Innan dess såg vi The Five-Year Engagement (2012), som åtminstone var lite rolig och charmig även om det kanske inte heller direkt var en toppfilm.

Så ja, lugn och väldigt icke-festlig kväll igår. Men vi är nog nöjda båda. som skönt med den där extra tiden för varandra innan vardagarna tar vid igen.

Hoppas ni hade en trevlig nyårskväll och -natt!

Inga kommentarer: