söndag, januari 06, 2013

Söndag

Hostandet fortsätter att hålla mig från sömn och även om jag sovit på dagen idag så känner jag mig ganska slut. Men jag hoppas att det ger med sig lite snart. Känns i vart fall skönt att jag kan vara ledig imorgon från jobbet och slippa sitta där och hosta. 

Annars händer just inget, jag är snudd på uttråkad faktiskt. Har mest legat i soffan och tittat på sport på tv faktiskt. Jag såg betydligt mer sport tidigare, men då M är helt ointresserad brukar det inte bli så mycket. Och egentligen är jag kanske inte heller så intresserad men något händer ofta när jag väl börjar titta. Som att jag måste veta hur det går oavsett. Och just vintersporten i form av alpint och längdåkning är ju roligast.

Ikväll ska jag försöka hitta nån trivsam film att hänga framför tror jag. Får se om jag lyckas övertala M att bli med. Han, precis som 2/3 av kattorna, verkar inte tycka att det är så kul att umgås med mig när jag hostar hela tiden. Så jag gissar att han hellre går raid eller nåt. His loss, of course...

Inga kommentarer: