måndag, januari 07, 2013

Ledig hostdag

Om jag fortsätter med de här host-övningarna kommer jag, av döma av träningsvärken idag, få riktigt snygga magrutor lagom till sommaren! Fast riktigt så kul ska vi väl inte ha. Tror jag föredrar att jaga magrutor på det mer traditionella sättet. Nu börjar också hostan ge med sig lite, istället har det satt sig på stämbanden så jag låter lite raspig, minst sagt. Men det ska säkert också ge med sig fort. 
Idag har jag ju dessutom knappt vidtalat någon, mer än "Hejdå, kör försiktigt" i en halvviskning till låtsasmaken imorse har det mest blivit korta meningar till de tre svansdrönarna hemma.

Så mycket nytta har jag inte heller gjort. Jag har tvättat några maskiner tvätt, men i övrigt har jag legat lågt och vilat mest. Försökte vila bort huvudvärken men när jag vaknade upp från tantluren, som tydligen bestod av stress- och ångestdrömmar, var den snarare något värre än innan. Men nu känns det hyfsat okej efter att jag ätit och hällt i mig en del vatten.

Imorgon vankas det jobb igen och det ser jag fram emot. Skönt att få komma igång och vara lite nyttig.  Håller en tumme för att min telefonröst är tillbaka till onsdag också.

Inga kommentarer: