torsdag, januari 24, 2008

Kanske man kan bli beviljad ledsagning?

Jag tror jag behöver en personlig assistent...innan det går en viktig ledning nånstans. Bokade resan till och från Sthlm igår. Igår kväll i bilen på väg till en pensionerad arbetskollega till mig berättade jag mina planer och insåg (med lite hjälp) det absurda i min planering. Jag hade fastnat i ett tänk, baserat på ett möte som blåstes av för ganska länge sen, att jag var tvungen att fara till Sthlm idag för att hinna med allt. Det stämmer ju inte riktigt längre.

Iaf, planen var att fara idag torsdag. Och jag har nu kanske sovit 6 timmar sedan i måndags. Det är det första dåliga. Det andra dåliga är att jag nu precis har kommit hem från jobbet, har inte packat men alltså tänkt stiga upp om fyra timmar, packa och fara till flyget (äta nån annan dag?). Om inte planet kraschar så kan det finnas en risk för att jag gör det. Jag tror att jag behöver sova, även om jag konstigt nog inte känner mig så dödstrött som jag kanske borde.

Jag måste försöka boka om flyget idag. Jag vet att det blir en ombokningskostnad, men den tar jag gärna. Mattias tom erbjöd sig att ta den om jag bara sov lite. Så det kanske vore bra. Vet dock inte vem eller hur man gör sånt om man bokat via en resebyrå i Fi:s namn... Men det vet säkert de. Jag får ställa klockan på tio och ordna det. Om det inte går...ja då får jag ju åka ändå. Men jag tror och hoppas att det ska lösa sig.

Sen måste jag sova. Men inte för mycket så att jag inte kan vända om dygnet till normala människors rytm. Jag gissar att Fi:s styrelse inte tänkt ha mötet på nätterna i helgen...

Inga kommentarer: