måndag, januari 07, 2008

Lat Sara

Oj, tiden går och mejlhögen ökar, to-do-sakerna bara svämmar över och disken börjar nästan leva. Jag har haft en ganska slö helg, med skumma sovtider och lite för lite diciplin. Men jag behöver det, snälla låt mig få vara lite lat! Antagligen är det bara jag som får dåligt samvete och inte så som jag inbillar mig, att andra blir less på att jag ligger efter med saker eller inte hör av mig som jag kanske borde.
Jag har nästan inte suttit framför datorn de senaste dagarna. Lögn, det har jag, men inte i det vanliga syftet; att svara på mejl, jobba med Fi-saker eller hålla mig uppdaterad på olika områden. Så nu ligger jag efter. Men det var trevligt att ha lillasyster här några dagar. Hon for i lördags kväll och det kändes genast tomt efteråt. Hon glömde dock sin alien som hon köpte på teknikmagasinet tidigare i veckan. En sak som är nån slags stor tamagotchi som blinkar och är i en plastmoj och måste ha en specifik nivå av vatten i sig. Läge att döda, alltså. Och nu måste jag ta hand om den tills hon kommer igen. Och den är registrerad på nätet så dödar jag den och köper en ny kommer hon märka det...grejt!

Idag ska jag diska (håller på lite till och från), svara på de 45 mejl som trillat in sedan i lördags (alla måste inte ha svar hoppas jag), uppdatera hemsidan, läsa nyheter, göra en dagordning samt åka på möte vid 17. Jag hoppas också hinna få iväg en ansökan, men det ser mörkt ut. Sen är det jobbdags igen. Jo, jag kanske skulle sova någonstans där emellan också så att jag orkar en hel jobbnatt. Hm...ja, det får ordnas till. Resten av städningen av denna stökiga och småsmutsiga lägenhet får göras senare i veckan då jag är ledig ett par dagar.

Och det snöar!

Inga kommentarer: