onsdag, januari 30, 2008

Klassblind demens?

Som vanligt är jag trött. Fick aldrig nån sömn igår under dagen så när jag kom hem från jobbet imorse hade jag varit vaken lite mer än ett dygn. Jag kan säga att jag väldigt trött inatt på jobbet. Som "tur" var hade jag en liten dam som höll mig aktiv hela natten.

På tal om äldre damer så läste jag att prinsessan Lilian hade förts till sjukhus efter att ha ätit något "otjänligt". Arbetsskadad som jag är tänkte jag inte i första hand på dålig fisk eller sur mjölk utan snarare på saker som mossa från julstakar, plastbitar, delar av en tidning, blomblad, servetter etc vilket är det vanligaste "otjänliga" som de på mitt jobb stoppar i sig. Man vet ju aldrig. Kanske även blåblodiga blir dementa med komplikationer? På mitt jobb har vi kanske inga kungliga, men väl människor från alla klasser och olika yrkesbakgrunder.

Ledig inatt och så jobbar jag igen imorgon. Passar på att tvätta och ha huvudvärk idag. Tänkte försöka skriva färdigt det jag har kvar sedan styrelsemötet i helgen, men får se om jag orkar. Har lite svårt att sitta vid en dataskärm, känns det som.

Inga kommentarer: