fredag, januari 25, 2008

I Stockholm igen

Framme. Hel. Det sas halvvägs att det väntades ett blåsigt Stockholm med en del turbulens, vilket det också blev de sista 20 minuterna kan jag lova. Lite läskigt faktiskt, men jag försökte med svettiga händer att stadigt titta i Foto och läsa den intressanta artikeln om varför systemkameror hittills nästan aldrig har Live view. Jag vet fortfarande inte varför, även om jag säkert läste om artikeln ett par gånger. Men det hjälpte lite iaf. Av nån anledning snurrade vi runt, och var på gång ner flera gånger, över Arlanda innan vi landade också. Nej, sånt gillar vi inte. Ner när man ska ner och sen inget mer, tack. Väl nere kom vi inte in i gaten heller pga nåt nytt parkeringssystem som inte gick med planet, så ja...inte världens bästa flygresa, Men framme är jag. Lite skumt att det var 7 minus hemma och så landar man i 7 plus. Tur att jag inte tog täckjackan iaf.

Har fått en hel hög med dokument/underlag på mejl under kvällen som borde läsas innan mötet imorgon. Är ganska slut i huvudet, men ska försöka ögna igenom allt åtminstone. Vill egentligen ha mer kontroll än så, men är nog för trött för att inte bara acceptera läget.

Har stulit skrivbordet hos Joakim en stund. Nyss låg han och småyrade om något (nåt om fjällen, tror jag) som jag halvt lyssnade på, men nu tycks han ha somnat. Han har fått för sig att han har nån slags djungelfeber eftersom en arbetskamrat varit i Afrika. Jag tror att han har influensa bara... Men ok, vi kan kalla det djungelfeber =)

Oj, kan inte vara såhär trött kl 19, det blir inte bra. Måste dricka te och försöka piggna till.

Inga kommentarer: