onsdag, januari 23, 2008

Död, sömnbrist, stress och annat gott

Heath Ledger är död. Märkligt känns det faktiskt. Tragiskt när unga dör. Barn som blir faderlösa. Narkotika, självmord eller vad det än var..tragiskt. Utan att veta orsaken så skulle jag inte vilja byta liv med någon av dessa kända människor. Det verkar inte så kul som det ser ut.

Konstig dag idag annars. Somnade aldrig igår, eller natten till idag då. Låg och vred mig till halv sju på morgonen, gick då upp och gjorde frukost (!) och läste tidningen i sängen. Sen fick jag spel och började tokstäda lägenheten. En uppenbarligen så sällan förekommande sysselsättning att Mina-katten fick panik och började skrika, flämta och svettas kopiöst när dammsugaren kom för nära. Hon har börjat bli sådär nervig igen, jag har nog inte ägnat tillräckligt med tid till henne. Plus att vi tvingat i henne malt för att hon ska slippa kräkas, och tvång funkar inte bra på en nervig kisse. Iaf kom Smilla-katt till undsättning och jag fick onda ögat av alla tre en lång stund efter att jag stängt in dem i sovrummet där det redan var dammsugat.

Ja, sen lyckades jag sova tre-fyra timmar i eftermiddag innan en supertrött Mattias ringde och sa att han var helt slut och skakig och inte klarade att köra hem till sig i Ratan efter jobbet så jag körde dit och fyllde på pellets så att pannan inte skulle stanna nu när det faktiskt tom är 5-6 minus ute (!). Så han ligger nedstoppad i min säng sedan länge. Inte bara jag som sover konstigt.

Jag tror att min semesteransökan gick igenom idag, måste kolla det imorgon. Sen är det bråda tider att boka flyg och greja inför resan till Sthlm som kommer väldigt snabbt på. Tänkte att det var lugnt, men jag ska ju antagligen åka i övermorgon (eller eg imorgon, kl är onsdag redan) och hinna jobba en natt till innan dess så... Plus att forumarbetet strular mer än någonsin och att jag ligger efter med läsa-saker fortfarande. Virr-varr i huvudet, kan jag lova.

Imorgon ska jag till tandläkaren kl 8 på morgonen så kanske kanske jag får till en promenad i dagsljuset. Längtar efter dagsljus! Fick lite idag, men det var nog det första på ett par veckor. Har levt som en mullvad ett tag nu. Mycket skum dygnsrytm nu.

Sovdags! Försöka iaf...

Inga kommentarer: