fredag, januari 25, 2008

Utsövd, till sist

Vad jag har sovit plötsligt. Ganska uppdelat, visserligen, men tillsammans blir det nog ganska mycket. Var lite slutkörd, tror jag. Jag hoppas att jag nu lyckats vända tillbaka dygnet iaf. Klev upp vid halv åtta imorse, så det verkar så. Konstigt att sömnen blivit så skum plötsligt. Jag har inte haft riktigt så stora bekymmer med det tidigare. Jag hoppas det var tillfälligt. Mattias tycks dela mitt problem, men verkar också hamnat rätt nu.

Ja, idag far jag iväg och har nu god tid att packa och fundera över vad jag ska ha med. Ska också försöka läsa lite rapporter som jag lovat göra redan tidigare, men inte hunnit. Och diska. Och ha flygångest förståss. Som vanligt. Men nu är det iaf inte snöstorm som igår morse, så det känns lite lugnare.

Jag är ärligt talat mest sugen på att se film, äta chips och umgås på ett lugnt sätt. Antar att det inte blir så mycket sånt när jag är iväg. Men det ska bli kul att träffa/bo hos Joakim igen och kanske blir det tid till lite allmänt slappande mellan mötesdagarna. Vi får se.

Inga kommentarer: