söndag, april 14, 2013

Shop til you drop

Köpcentrum/Ikea i Göteborg idag och Ullared/Gekås igår alltså. Två dagar av shopping. Inte helt likt mig men så har jag inte direkt gjort av med nån större förmögenhet heller. Gekås fanns väl egentligen inte med i planen men det kom upp och så visade det sig att majoriteten var intresserade av att åka dit så det blev så. Det var verkligen jättestort, så stort att vi inte hann igenom hela på de tre timmarna som vi var där. Vi gav upp och började köa en kvart före stängning och hade tagit oss igenom kassorna ca 50 minuter senare. Men vi höll humöret uppe. 

Men sådär väldigt imponerad över utbudet var jag kanske inte ändå. Jag tyckte inte det var sådär chockerande billigt och flera avdelningar kändes faktiskt mest som ett betydligt större Ö&B. Men visst kunde man fynda lite inredningsprylar, filmer, hygienartiklar osv om man ville. Mest var det lite kul att se fenomenet Ullared. Lite synd att vi inte hann med butikerna utanför Gekås, där fanns en del intressanta sko- och väskaffärer till exempel. 

Imorgon kan det hända att det blir mer shopping. Men mestadels är det tänkt att vi ska se Göteborg lite. Jag har önskemål om att strosa runt på stan lite, se Haga och Avenyn, besöka Sci-Fi-bokhandeln och lite så. Sen är det också planerat att vi ska besöka Universeum, något jag först var alldeles öppen för, men efter att ha läst på nu ikväll känner jag mig minst sagt orolig. Spännande och kul och allt sånt, men hela stället tycks ju krylla av ormar! Och bara tanken på att dela hus med ormar får mig nästan att hyperventilera faktiskt. M tycker inte att jag ska pressa mig att gå, men stannar jag ute så lär han göra det också och då vet jag inte om det blir av alls egentligen. Och jag vill verkligen inte sätta käppar i hjulet för de övriga. Så jag får väl se, jag måste ju försöka. Antar jag.

Inga kommentarer: