onsdag, april 17, 2013

Back to reality

Vi har visst varit trötta hela roadtrip-gänget idag. Vissa har ju varit lediga och kunna slappa medan pensionärerna i gänget var uppe tidigt och for på jobb. Personligen fick jag höra både tre och fyra gånger att jag såg "trött" och/eller "sliten" ut. Och som att jag "inte sovit på flera dagar" till och med. Upplyftande! Men det var lite så jag kände mig. Plus lite låg. Den där krocken gå från en väldigt rolig roadtrip med allehanda upptåg utöver det vanliga till att kastas in i vardagen, tillbaka till gamla diskussioner, gamla rutiner och samma deadlines slog mig lite extra i ansiktet pga tröttheten, tror jag.

Men nu är det bara att köra på. Eftersom jag är ledig på fredag måste allt jag missat fixas till idag och imorgon. Och det lär jag nog fixa med lite ansträngning. Tredagarsledigt över helgen kan väl ge vilken fart som helst...

Ikväll blir dock farten låg. Vi har lagat middag, fyllt en diskmaskin och har just nu en maskin med tvätt från den nästan uppackade resväskan igång. Sen blir det lite lite WoW-spelande före en tidig sänggång. Hoppas jag (jag har ju ett förflutet av att vara dålig på att hålla just den deadlinen).

Inga kommentarer: