torsdag, april 04, 2013

Påfyllning

Och så känns det äntligen som att den där eländiga tröttheten som haft en snara omkring mig i en dryg vecka faktiskt börjar lätta lite på knuten. Jag är fortfarande trött, visst, men det känns inte som att jag vill somna så snart jag sätter mig ner. Jag har direkt sovit mer heller, så det är väl släng av vårtrötthet, om det nu finns sånt, som gjort ett besök.

Och så har jag fått lite energi från de där vännerna jag gillar så mycket. Igår gick vi ut och åt och drack ett glas vin efter jobbet, jag och bästtjejerna. Väldigt trevligt! Klockan var nästan 22 innan jag var hemma men det kändes som att jag blev piggare av umgänget.
Och idag fick jag en lunchdejt med kort varsel. Simon-vännen hörde av sig och tyckte att det var "ååår sen vi sågs!". Vilket inte är riktigt sant, typ två veckor är närmare sanningen. Men det kändes länge sen och vi hade också en hel del att prata ikapp. Det känns fortfarande lite som en omställning att vi inte ses så mycket. För ett år sen hängde vi ihop i snitt 30 timmar per vecka och nu är jag glad om vi hinner ses varannan över en fika. Ungefär. 
Men ja, jag gick en trappa ner så sågs vi på restaurangen där över en lunch under vilken han high speed-pratade mig up to date plus att vi spikade ett datum för hans kommande 30-årsfest.

Så trött men glad känner jag mig idag. Saknar min loverboy lite men honom får jag förhoppningsvis kela lite med imorgon.

Nu lite WoW och sen, åtminstone är planen så, en tidig kväll i säng!

2 kommentarer:

Nika sa...

Testar kommentera här via datorn. Vi får väl se hur det går. Jag tycker mest att det är konstigt att det på min blogg står "ingen kommentar" och att det är på den raden man ska trycka för att lämna en kommentar...Det måste ju vara något som jag kan ändra. Måste kolla på det.

Sara sa...

Det var där jag försökte trycka ju... Men det här fungerade! :)