lördag, april 13, 2013

Renoveringsfamiljen

Pensionärsparet, dvs M & jag, vaknade ungefär samtidigt kring klockan åtta idag så vi smög upp och satte oss vid varsin dator och gjorde te. Hittills har ingen av de andra vaknat men det känns helt okej att bara få samla ihop sig lite i tystnad en stund. 

Lillebror och hans tjej Lina har ett lite udda, men väldigt fint hus som de renoverat imponerande mycket i sedan de köpte det för snart ett år sedan (tror jag det är). De har verkligen en känsla för detaljer och påhittighet och har en hel del intressanta och roliga lösningar både i hur de renoverat och inrett huset. Och så har de trägolv nästan överallt, jättefint, högt trätak osv. Även storebror, som vi besökte igår, har renoverat sitt hus och gjort jättefina lösningar så jag tror att är det något M och jag tar med oss från den här resan så är det inspiration till att orka fortsätta med vårt renoveringsobjekt. Det skulle vara underbart om vi kunde komma lika långt det här året.

Nu är det väl snart dags att börja slamra lite så att resten vaknar också...? Eller så får jag ta med mig låtsasmaken ut på en promenad i det bistert gråa vädret. Annars är planen de här dagarna att försöka se Borås och området häromkring en dag och spendera två dagar i Göteborg. Ser fram emot det!

Inga kommentarer: