söndag, november 18, 2012

Snart back to business!

Vår sköna, slöa helg har alltså fortsatt. Bara en sån sak att vi ätit samma middag tre dagar i rad säger ju en del... Idag när jag kommenterade att det kanske var tråkigt tyckte M snarare att det var ett smart drag. Och jag är nog beredd att hålla med. Egentligen. Fast lite tråkigt också.

Idag har det som sagt mest blivit Dexter i soffan. Men vi har faktiskt varit duktiga och städat också. Men det blev lite: "Bara ett avsnitt till, sen städar vi" och efter det avsnittet: "Men om vi äter framför ett avsnitt till, så städar vi sen?". Efter fem avsnitt städade vi. Det finns antagligen en gräns för hur länge två till synes vuxna människor kan förhandla med sig själva...

Imorgon är det jobb igen och batterierna är helt klart laddade. Ser fram emot en ny jobbvecka precis som alltid. Planen är att försöka klämma in ett biobesök med lil'sis i veckan också. Sista Twilight-filmen är i fokus och hon är ju tydligen åter beredd att "offra sig" (precis som vid de fyra andra filmerna...). Jag tror till och med att hon erbjöd sig redan innan premiären gått av stapeln. Väldigt motvilligt alltså...hrm.

Inga kommentarer: