onsdag, november 21, 2012

Happy day

Har en skräpdag idag. Fast inte bara, men just nu, när jag sitter med öm rygg och tom mage känns det lite så. Egentligen går det väl inte någon större nöd på mig.

Enligt planen var det här min lediga dag men nån behövde vara på jobbet och nån behövde skola in den nya vikarien så jag var där ändå. Och det gjorde mig inget alls egentligen. Som sagt; jag gillar mitt jobb. Men jag lyckades inte riktigt lösa allt jag ville på ett tillfredsställande sätt och det gör mig självkritisk och allmänt onöjd. Dessutom ringde det även idag ganska mycket på telefonen så det blev lite svårt att hinna svara på alla frågor och introducera jobbet för vikarien samtidigt. Men jag tror/hoppas att hon gick hem ganska nöjd vid lunch. Själv satt jag kvar så länge jag kunde innan jag var tvungen att gå för att hinna med utlovad lunchdejt på stan med M innan min tid hos sjukgymnasten. 

Naivt nog hade jag hoppats gå ifrån sjukgymnasten förhållandevis smärtfri men riktigt så enkelt är det visst inte. Jag är ordentligt sned och det är väl frågan hur/om vi kommer till bukt med det. Ett par låsningar i bröstryggen fick han bort i vart fall (painful!) och värme- och TENS-behandlingen i svanken var lika delar urskön som obehaglig. 
Jobbigast är ändå det där att vara under lupp på det där viset, jag gillar det inte alls. Och det är väl därför jag dragit ut på det så pass. Att sitta halvnaken medan någon beskådar och trycker på min oformliga kropp gör att jag önskar att jag hade ett mentalt 'happy place' att sväva bort i. Men det gick ändå bra.

Pricken över i:et var när jag på torget blev tillfrågad om jag hade lite heroin att sälja. Inte för att vara fördomsfull, men ser jag ut som en heroinist verkligen?

I need a vacation far far away...

Inga kommentarer: