fredag, november 02, 2012

Godnatt!

Jamen se nu är det ju helg, kinda. Vi har ganska nyss kommit hem till huset, till bästa katt-trion. Även denna arbetsdagen blev lite längre än beräknat men jag kunde stöka undan en massa saker så att jag slipper komma in till en stressig måndag efter helgen. Det känns värt mycket. Och jag tokgillar ju att vara på mitt jobb, så det är inte alls som att jag klagar. Egentligen blir jag nog mest stressad av pressen att inte jobba så länge som jag känner att jag behöver för att få saker färdigt. Knasigt, jag vet.

Efter jobbet har jag hängt med Simon-vännen och med M. Vi for och handlade, åt middag på Thairestaurangen (den på rätt sida av älven förstås) och satt sen hemma och pratade, drack te och kaffe från Simons tjusiga kaffemaskin. Oerhört trevligt. 

Nu tänker jag sova tills jag vaknar av mig själv. Jag hoppas bara att den inre klockan också tar helg och inte studsar igång vid halv sex på morgonen som den gjort hela veckan hittills. Men det är väl bara att boota om i sleepläge igen om det händer.

Inga kommentarer: