tisdag, december 11, 2007

Sara goes blogging on tåg.

Jag kom iväg. Jag är inte sjuk, känner mig fortfarande inte sjuk och efter lite rådgivning från olika håll är det nog konstaterat att det är en magkatarr som blivit lite hysterisk. Det är säkert menat som en hint, men det får vänta. =)
Sitter på tåget och bloggar, that's a first. Snabbt tåg men lååångsamt internet. Och dyrt som attan. Mer än 1kr/min måste jag betala. Crazy. Men vad gör man inte för att hinna hålla sig á jour med sent inkomna handlingar, kolla mejl och göra annat jag inte hann i morse. Somnade inte förrän efter halv fyra inatt så jag fick lov att hålla mig i sängen till strax efter 8 iaf. Och sen hade jag ju inte direkt packat.

Första sträckan till Sundsvall var buss. Skön buss med gott om utrymme, bilbälte (bra för hysterikor) och filmvisning. Först såg jag nån komedi, Blades of glory, lite som en Ben Stiller-film ungefär, med Will Farrell. Mycket I have a penis-skämt, med en skopa homofobi och roliga miner. Men ja, som ni förstår var den inte det roligaste jag sett, men ok att vila ögonen på. När inte mobilen ringde då.
Efter den blev det bättre film, men tyvärr väntade de en halvtimme innan den gick på så de hann inte visa slutet innan bussen var framme vis slutstation. Trist. Och dåligt tänkt kanske.
Jag har tänkt se Marie Antoinette med Kirsten Dunst ett tag, men det har inte blivit av, så nu får jag se till att se slutet. Den var ganska intressant, lite kul att man blandat in "modern" musik som typ "Fools in love" i en film som utspelar sig på...eh..för länge sedan. En del långa segment utan dialog, men sådär lagom långa, inte plågsamt långa som de gärna blir i kostymdramer. Kirsten är en cutiepie, men hennes rollfigur är det lite synd om. Ja, ska inte säga för mycket. Men se den. Den var bra så långt jag såg iaf.

Trevlig resa såhär långt.

1 kommentar:

tiarafeministen sa...

Det är sjukt dyrt med internet på tåget. Rekomenderar ett mobilt internet istället. Det funkar ganska bra på tåg...